Svømmetræning

Svømning for alle

Svømning er en god og sund motionsform, der træner hele kroppen på en skånsom måde. Selv har jeg været elitesvømmer næsten hele mit liv i både Sverige, USA og Danmark. 

Min svømmeundervisning kan enten bookes som private lektioner eller som del af en gruppe.

Intensivt svømmekursus

Sommeren 2024 ☀

Vil du tage din svømning til det næste niveau? Så er dette det rigtige sted for dig. Nu har du muligheden for at blive trænet af to tidligere elitesvømmere i et intensivt svømmeforløb.

Lige meget om du er helt nybegynder med crawl eller du er en mere øvet svømmer, så finder vi ud af teknik og niveau, der passer til netop dine mål.

Vigtige informationer

Hvorhenne: Kbh, Fisketorvet
Hvornår: TBA
kl.  06.30 – 07.45
Pris: 1.250 kr. for 4 træninger

Lidt om min svømmekarriere

Svømning har været en kæmpe del af mit liv siden jeg som 7-årig startede i min lokale svømmeklub i Hudiksvall. Jeg har været svensk landsholdssvømmer i 17 år og har konkurreret i både ind- og udland. Et mindre udpluk af mine præstationer:

  • 2 svenske rekorder (4x50m Medley holdkap og 100m IM)
  • 40 medaljer fra svenske mesterskaber
  • Semifinale ved EM i svømning i Herning
  • Jeg svømmede i 4 år for Wingate University i USA som holdkaptajn og modtog i 2013 prisen som bedste mandlige svømmer i regionen.

Lær at svømme

Til dig der ønsker at lære at svømme helt fra bunden, eller til dig der ønsker at tage din svømning til det næste niveau. Ønsker du at kunne tage på stranden sammen med din familie, men tør du ikke, fordi I er bange for, at det sker noget? Så er i kommet til det rette stede. Kontakte gerne mig så kan vi finde ud af noget som passer jer og jeres behov.

Svømning som genoptræning

Svømning som genoptræning er til dig der har en skade, der gør, at du ikke kan træne som du plejer. Svømning er en skånsom og sund motionsform, der træner både store og små muskler i kroppen. Svømning er desuden en fremragende måde at træne sin kondition på, når kroppen er begrænset i andre sportsgrene.

Svømning til Triathlon

Er svømning ikke din stærkeste disciplin eller drømmer du om at blive den hurtigste i startfeltet? Sammen kan vi løfte din crawl til det næste niveau, så du kommer hurtigt og lækkert igennem første etape af dit løb.

Hos mig fokuserer vi på teknisk og ubesværet crawl, da mange år i elitesvømning har vist mig, at hårdere ikke altid betyder hurtigere. Man skal have teknikken med sig for at svømningen bliver så effektiv som muligt.

Priser

  • 1 person – 1,100,-
  • 2 personer – 1,600,- (800 per person)
  • 3 personer – 2,100,- (700 per person)
  • 4 personer – 2,600,- (650 per person)
  • 5 personer – 3,000,- (600 per person)
  • 10 personer- 5,000,- (500 per person)

Er I en større gruppe, der kunne tænke sig et intensivt og skræddersyet forløb, så hører jeg også meget gerne fra jer.

Alle priser er i danske kroner. En træningssession varer 60 minutter.

Skal vi springe ud i det?